Realty Manager je novoosnovana kompanija za posredovanje u prometu, upravljanje i razvoj rezidencijalnih nepokretnosti, zemljišta i komercijalnih prostora.

REALTY MANAGER DOO BEOGRAD kompanija upisana je u Registru posrednika, pri Ministarstvu Trgovine, pod brojem 1426. kao ovlašćeni posrednik u prometu nepokretnosti na teritoriji Republike Srbije.

 

Pristupamo poslu na moderan, profesionalan način, obilato se koristeći novim tehnologijama i modernim načinom komunikacije, a sve u cilju da svojim klijentima uštedimo i vreme i novac, kao i da pojednostavimo bilo kupovinu/prodaju ili zakup/izdavanje nepokretnosti.

 

Svojim jedinstvenim, inovativnim pristupom poslu, te korekcijom tradicionalnog agencijskog poslovanja u cilju povećanja efikasnosti procesa, uspeli smo da obezbedimo najpovoljnije uslove na tržištu za naše klijente:

BEZ KOMISIJE ZA KUPCE I ZAKUPCE

NAJNIŽA KOMISIJA NA TRŽIŠTU ZA PRODAVCE I ZAKUPODAVCE

Želimo da posao sa nekretninama za tebe ne bude stres, da saradnja sa agencijom bude pozitivno iskustvo. Uočili smo da na tržištu to nedostaje, te smo kreirali takvu kompaniju za tebe.

 

Oslobodi svoje vreme, uz najnižu komisiju na tržištu sačuvaj svoj novac, a svoju nekretninu realizuj zajedno sa nama, tvojim partnerima, ne agentima, brzo i jednostavno.

Poslu pristupamo na moderan način, štedeći tvoje vreme i novac u procesu.

Komuniciramo samo onda kada imamo o čemu, ne uznemiravamo te, ne "zivkamo" i ne dosađujemo.

NIKADA ne naplaćujemo KUPCU ili ZAKUPCU, zato što u tom procesu već imaš puno troškova.

Naš preferirani način komunikacije je mail/Whatsapp kako bi uvek imao/la pregledne informacije, naš dogovor i odgovorio/la nam baš onda kada ti to želiš.

Naše fotografije nekretnina su realne. Ne angažujemo profesionalne fotografe, ne pišemo bajke, ne ulepšavamo. Verujemo u iskrenost. Time štitimo vas, naše partnere.

Po meri. Za nas je svaki klijent individualno vredan i zbog toga imamo više različitih paketa, u zavisnosti od tvojih očekivanja. Nijedna nekretnina nam nikada neće biti “redni broj oglasa”.

U svom radu želimo da se svojim zalaganjem pozicioniramo, ne samo kao agent, već i kao pouzdan partner u zajedničkom poslu. U tradicionalno agencijsko poslovanje ne verujemo.

Razumemo kako razmišljaju obe strane stola. Bili smo i kupac i prodavac. Bili smo i zakupac i zakupodavac. Razumemo šta su očekivanja. Razumemo šta u ovom poslu nedostaje, zato smo kreirali našu kompaniju i spremni smo to da ponudimo.

Tradicionalne vrednosti - ono što se uz sav napredak tehnologije nije promenilo. Poverenje, iskrenost, posvećenost poslu i odnosu. Temeljni smo i precizni, ne radimo posao po svaku cenu, ne gledamo ljude kroz interes. U to verujemo, takve vrednosti zastupamo.